O nama
Royal Beauty Studio se nalazi u samom centru grada, u Njegoševoj ulici br.14, pored kafica FORMA. Rad salona se bazira na individualnom pristupu uz maksimalnu posvećenost i diskretnost u odnosu na klijenta, kome se u relaksirajućem i intimnom prostoru obavljaju tretmani od strane visokoobrazovanog, stručnog i iskusnog osoblja.

Salon raspolaže najnoviom aparaturom iz domena kozmetike kao što su: kavitacija i mezoterapija bez igala. Pored ovih, u salonu možete koristiti i sljedeće usluge: depilacija, masaze, sminkanje, tretmani lica, Japanska metoda iscrtavanja obrva, nadogradnja trepavica, manikir, izlivanje i nadogradnja noktiju. Ono što nas izdvaja od većine drugih salona jeste visokokvalitetna kozmetika i najsavremeniji aparati poslednjih generacija koji daju fenomenalne rezultate čak i nakon prvog tretmana.

Pozivamo Vas da sa punim povjerenjem dodjete i uvjerite se u kvalitet naših usluga. Veliki broj zadovoljnih klijenata je garancija da smo na pravom putu. Pošto su za vrhunske rezultate kojima težimo, osim stručnosti, potrebni i vrhunski preparati, u svakodnevnom radu koristimo isključivo proizvode najpoznatijih svjetskih proizvođača: Babor, Alessandro, Long Time Liner, Xtreme Lashes, Revitacare...Cilj nam je da steknemo i sačuvamo Vaše povjerenje, jer, Vaša ljepota je naš izazov!

S' ljubavlju Vas Royal Studio. 
  Royal Beauty d.o.o.
Ul. Njegoševa 14
81000 Podgorica
Montenegro
 

Studio se nalazi pored FORME
 
Radno vrijeme:
09.00-22.00


Telefon - Viber:
+382 69 983 557
+382 67 070 788

Facebook: Link

E-Mail: info@royalstudio.me

Za kućne posjete, molimo Vas
da rezervišete termin unaprijed.