O nama
Royal Beauty Studio se nalazi preko puta Sahat kule, prvi sprat. Rad salona se bazira na individualnom pristupu uz maksimalnu posvećenost i diskretnost u odnosu na klijenta, kome se u relaksirajućem i intimnom prostoru obavljaju tretmani od strane visokoobrazovanog, stručnog i iskusnog osoblja.

Salon raspolaže najnoviom aparaturom iz domena kozmetike kao što su: kavitacija i mezoterapija bez igala. Pored ovih, u salonu možete koristiti i sljedeće usluge: depilacija, masaze, sminkanje, tretmani lica, Japanska metoda iscrtavanja obrva, nadogradnja trepavica, manikir, izlivanje i nadogradnja noktiju. Ono što nas izdvaja od većine drugih salona jeste visokokvalitetna kozmetika i najsavremeniji aparati poslednjih generacija koji daju fenomenalne rezultate čak i nakon prvog tretmana.

Pozivamo Vas da sa punim povjerenjem dodjete i uvjerite se u kvalitet naših usluga. Veliki broj zadovoljnih klijenata je garancija da smo na pravom putu. Pošto su za vrhunske rezultate kojima težimo, osim stručnosti, potrebni i vrhunski preparati, u svakodnevnom radu koristimo isključivo proizvode najpoznatijih svjetskih proizvođača: Babor, Alessandro, Long Time Liner, Xtreme Lashes, Revitacare...Cilj nam je da steknemo i sačuvamo Vaše povjerenje, jer, Vaša ljepota je naš izazov!

S' ljubavlju Vas Royal Studio. 
  Royal Beauty d.o.o.
Ul. Kralja Nikole 33a
81000 Podgorica
Montenegro
 

Studio se nalazi preko puta Sahat kule, prvi sprat
 
Radno vrijeme:
09.00-22.00


Telefon - Viber:
+382 69 983 557
+382 67 070 788

Facebook: Link

E-Mail: info@royalstudio.me

Za kućne posjete, molimo Vas
da rezervišete termin unaprijed.